Marketing & Communication Specialist

Unique Design B.V. Kickstart je carrière: Word onze media & communicatie specialist!

Als Media & Communicatie Specialist niveau 4 bij Unique Design duik je direct in de wondere wereld van webdesign, online marketing en nog veel meer! Je draagt verantwoordelijkheid voor diverse projecten en hebt de vrijheid om jouw creatieve ideeën te ontplooien. Werk je graag in een informeel team waar humor en openheid sleutelwoorden zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een internetbureau met de focus op (maatwerk) WordPress websites en webshops, daarnaast voeren we voor een aantal klanten diverse online marketing werkzaamheden uit. In je dagelijkse werkzaamheden ben je bezig met: het ontwerpen en schrijven van social media posts, een content kalender, blogs schrijven en publiceren en het staat je vrij te leren waar er op dat moment behoefte aan is. Wanneer je wat meer ervaring hebt, geef dit dan aan en ook waarmee je deze ervaring hebt. Wij zullen je dan verder uitdagen om jezelf te overtreffen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die niet bang is om vragen te stellen en graag initiatief toont. Je bent sociaal aangelegd en kunt helder en open communiceren. Je hebt affiniteit met media en bent wellicht al een beetje bekend met tools zoals Photoshop en Indesign. Maar hey, geen zorgen als je nog niet alles onder de knie hebt, daar zijn we per slot van rekening een leerbedrijf voor! Ben jij een pietje precies (iemand die op details let, vind consistentie belangrijk, tikkeltje perfectionist) dan moet je deze stage écht niet aan je voorbij laten gaan. Brabantse gezelligheid is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een fijne werkplek in een klein, fijn en gezellig bedrijf. We werken op kantoor, en hebben mogelijkheden voor thuis werken. Hierdoor heb je te maken met een flexibel en druk team. Wij trakteren regelmatig op lunch, soms doen we een vrij-mi-bo waar je ook aanwezig kan zijn. De doorgroei mogelijkheden zijn eindeloos en liggen voor het oprapen. Kortom: 1. Een toffe werkplek in het bruisende Tilburg. 2. Een familiaire werksfeer waar openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. 3. De mogelijkheid om na je stage door te stromen naar een (bij-)baan. 4. Trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. 5. Last but not least, de kans om écht deel uit te maken van ons hechte team en samen te werken aan de digitale toegankelijkheid voor iedereen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder