Mercure Hotel Tilburg Centrum Stagiaire Welcomer Horecamedewerker
Als Stagiaire Welcomer specialisme F&B ben jij werkzaam binnen alle facetten van de hotellerie. Zo zorg jij voor een warm welkom van onze gasten, check jij onze gasten in en uit, vertel je vol passie over al het moois dat Tilburg te bieden heeft en serveer je de gast aan tafel in ons restaurant én help je de keuken met de finishing touches aan de gerechten van onze barkaart. Een stage waar dus veel verschillende werkzaamheden in naar voren komen. Samen met jouw collega’s zorg je voor dé ultieme gastbeleving. Contact met de gasten: dat is waar jij jouw energie uithaalt. Jouw inzet, niveau, motivatie en initiatief bepalen wat je gaat leren en hoeveel verantwoordelijkheden jij krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je beheerst de talen Nederlands en Engels in woord en geschrift. • Je volgt een Hotel- of toeristische opleiding. • Je bent erg gastvrij, sociaal, communicatief sterk en maakt van nature makkelijk contact met mensen. • Je bent zeer leergierig, enthousiast, flexibel en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en service. • Je bent punctueel, secuur en weet van aanpakken. • Je woont in de omgeving van Tilburg. • Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar.
Wat biedt het bedrijf?
• Een erkend leerbedrijf • Een afwisselende en uitdagende stageplaats, een marktconforme stagevergoeding en leuke extra’s. Een vergoeding van € 238,38 bij mbo-niveau 3 of lager, € 314,60 bij mbo-niveau 4 en € 380,- bij hbo-niveau, gebaseerd op een fulltime werkweek. • Ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires. Jaarlijks leiden wij circa 30 stagiaires op. • Elk kwartaal een stagelunch en de mogelijkheid om samen met je collega’s te boksen en gratis sporten bij Basic Fit. • Een open feedback cultuur waarin er alle ruimte is om collega's en leidinggevende feedback te geven op de kernwaarden binnen onze organisatie. Iedere mening telt! • De mogelijkheid om, naast je stage, bij ons te komen werken. Bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend. • Wanneer jij veel inzet, motivatie en initiatief toont krijg je ook veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten