Uw Chef Tricht B.V. Ben jij klaar voor Uw Chef?
De student gaat werken in het restaurant van Uw Chef. De werktijden zijn van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 23.00 uur. De werkzaamheden zijn het restaurant in gereedheid brengen, de tafelindeling samenstellen, de reserveringen controleren. Tijdens de service ontvangt de student de gasten, neemt de bestellingen op en plaatst de bestelling in het systeem. De student zorgt voor een gastvrije sfeer naar de gasten en draagt zorg voor een plezierig verblijf. De cateringopdrachten zijn divers en ambitieus. Lunches, bedrijfsfeesten, party's, bruiloften etc etc. Een student kan bij Uw Chef een goed beeld krijgen van de werkzaamheden in een multifunctioneel horecabedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Uw Chef zoekt mensen die met veel inzet en beleving het onze gasten naar hun zin willen maken. Studenten die gasten een fijne avond gunnen en laten beleven zijn welkom bij Uw Chef.
Wat biedt het bedrijf?
Uw Chef biedt een werkplek in een multifunctioneel horecabedrijf. Waar wil jij werken; in een restaurant, in de contractcatering, partycatering of organiseer je liever een catering.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan