Hotel Restaurant Taverne Gezellige en energieke (leerling) kok gezocht!
Op zoek naar een leuke stage plek in karakteristieke en sfeervolle omgeving? Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een plek waar je veel kunt leren? Een keuken waar klassiekers maar ook moderne bereidingswijze voorbij komen? Hoge kwaliteit en een gezellig team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Taverne is een klein hotel, bar en restaurant waar wij samen met het team altijd ons best doen om de gasten een beetje extra in de watten te leggen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een (leerling) kok met passie, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en weet wanneer het tijd er serieus gewerkt moet worden of tijd is voor een lolletje!
Wat biedt het bedrijf?
Waarom werken bij Taverne? Wij zijn een klein en gezellig bedrijf waar alle facetten van horeca voorbijkomen. Je zal deel uitmaken van klein team vaste medewerkers (+- 15) en een grote vaste groep (+-20) parttimers. Een moderne keuken met klassieke twist. Bij Taverne snappen wij dat jouw sociale omgeving ook erg belangrijk is. Jouw sport, hobby, partner en vrienden verdienen ook tijd. Naast een gezellig team ben je verzekerd van: mogelijkheid veel kennis op te doen, een passend salaris, eerlijk verdiend fooiengeld, reiskostenvergoeding, doorstroom mogelijkheden en het meedenken in de bedrijfsvoering.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan