Kookstudio de Hooiberg
Beste, Voor mijn kookstudio ben ik op zoek naar een leerling die mij kan assisteren bij het begeleiden van kookworkshops, specifiek gericht op fine dining. Elke maand stel ik een nieuw 5-gangenmenu samen met verse en hoogwaardige producten. Je zult verschillende nieuwe technieken en bereidingswijzen leren. We verwelkomen groepen van 10 tot 25 personen, wat altijd zorgt voor gezellige avonden vol plezier, interactie en culinair genot. Ben jij gastvrij en niet bang om het gesprek met de gasten aan te gaan? Heb je plezier in koken en sta je open om te leren? De werktijden zijn zeer flexibel en goed aan te passen aan je hobby's, zodat je nog voldoende vrijheid hebt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers