Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel F&B Stagiair(e)

Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar gedreven horecatoppers die de fijne kneepjes van het vak willen leren, maar ook de ambitie hebben om door te groeien tot manager of zelfstandig ondernemer (4). Je leert hoe je personeel kunt motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken! Je houdt het bedrijf draaiende, de werksfeer positief én je zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften nageleefd worden. Jij kunt de vertaalslag maken van wensen van gasten, naar gewenst gedrag van collega's. Uitstekende service bieden zit jou in het bloed en je vindt het een uitdaging om samen met je collega’s de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal! LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van jou vragen - Je bent enthousiast en gastvrij; - Je bent representatief; - Je bent verantwoordelijk en collegiaal; - Je bent flexibel; - Je hebt oog voor mensen en voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/fb-stagiaire/c/new

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder