Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Front Office Stagiair(e)
Word het stralende gezicht van ons hotel en zorg ervoor dat onze gasten zich direct welkom voelen! Als Front Office stagiair(e) ben jij hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt. Op een drukke dag ontvang je zo'n 280 gasten en met een constante bezetting van 90% is er altijd iets te doen. Je verwelkomt onze gasten met een glimlach, checkt in en uit, en helpt bij het maken van reserveringen voor het hotel, restaurant en diverse activiteiten. Daarnaast beheer je de hotelshop en werk je nauw samen met onze collega's van de Housekeeping om alles in het hotel soepel te laten verlopen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat heb jij te bieden? - Je bent gastvrij, vriendelijk en stressbestendig; - Je vindt het niet erg om in weekenden of wisselende diensten te werken; - Je spreekt Nederlands en Engels (Duits is een pluspunt); - Je volgt een mbo- opleiding in de richting van toerisme, hospitality of hotelschool; - Je kunt goed met een computer overweg.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Een supergezellige werkplek in een enthousiast team; - Een stagevergoeding van €18,46 per gewerkte dag; - Ruimte om veel te leren en jezelf te ontwikkelen; - Reiskostenvergoeding na de eerste 5 kilometer per enkele reis; - Kortingen bij onze bedrijven en bij verblijven in alle Van der Valk Hotels; - Toegang tot ons Benefits at Work platform waar je als Van der Valk medewerker korting krijgt op merken zoals Adidas, Philips, JBL, Walibi en nog veel meer! Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je CV en motivatie naar hr@vandervalkapeldoorn.nl of bel naar de afdeling HR via 055-5419591
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf