Vakantiepark het Lierderholt B.V.
De student of werknemer zal bedieningswerkzaamheden, keukenwerkzaamheden of beide werkzaamheden uitvoeren. De student of werknemer is het gezicht van het restaurant. Naast bedienen is ook informeren een belangrijke taak. De student of werknemer is in staat om gasten te adviseren over de gerechten en dranken op de menukaart. Hiervoor is het belangrijk dat hij/zij op de hoogte is van de ingrediënten en bereidingswijze van de gerechten en kennis heeft van wijn. Als gastheer of gastvrouw heet je de gasten welkom, begeleidt ze, geeft ze advies bij hun menukeuze en je verzorgt de administratie die hierbij komt kijken. Met andere woorden jij zorgt ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Tijdens de lunch of het diner worden in de keuken de gerechten bereid. De student of werknemer leert de gerechten op de juiste manier te bereiden.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student of werknemer dient te beschikken over een dienstverlenende houding. Met andere woorden: de student of werknemen is behulpzaam, enthousiast en gemotiveerd om onze gasten een leuke dag of avond te bezorgen en het net dat beetje extra te geven. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de student of werknemer gedreven is. Hij of zij is immers zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten. Hij wil succesvol zijn en is bereid hier hard voor te werken. Hij gaat recht op zijn doel af, werkt zeer resultaatgericht en blijft goed presteren, ook als hij op een hoog tempo, onder druk moet werken.
Wat biedt het bedrijf?
Een plekje in een hecht en gezellig team met jonge collega’s!!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan