Valk Exclusief I Hotel Apeldoorn Uitdagende Horeca stage bij Van der Valk hotel Apeldoorn!
Jouw hart klopt sneller van gasten verwelkomen, serveren en gastvrijheid Als stagiaire bediening zorg jij voor een glimlach op het gezicht van iedere gast. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar of de lounge! Geen dag is hetzelfde, want je werkt bij de lunch, het diner of in de hotelbar. Je collega’s nemen je graag mee in hun ervaring om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo zorg jij er als leergierige stagiaire bediening mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus pak je dienblad en draag 32 uur per week (meer of minder uren per week in overleg bespreekbaar) samen met je collegiale team bij door het: • Verwelkomen van onze gasten tijdens de lunch en/of diner • Opnemen en invoeren van bestellingen • Zorgdragen voor het netjes houden van het restaurant
Naar wie zijn wij op zoek?
De ingrediënten die maken wie je bent Een snufje energie met een toefje leergierigheid. That’s you. Tegelijkertijd ben je als stagiaire bediening gastgericht én heb je een aanpassingsvermogen. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je: • De Nederlandse taal goed onder de knie • Een oog voor de gast! Jij weet precies wat de gast wil • Een beschikbaarheid voor 10 of 20 weken
Wat biedt het bedrijf?
Jouw inzet levert beloningen op Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als stagiaire bediening: - een stagevergoeding per dag - een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten ‘voelen’? - voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels. - 20% korting op je restaurantrekening in onze eigen hotels. - doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. - heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma. - vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, Mud Masters, personeelsfeest en meer!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf