Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel F&B Stagiair(e)
Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar gedreven horecatoppers die de fijne kneepjes van het vak willen leren, maar ook de ambitie hebben om door te groeien tot manager of zelfstandig ondernemer (4). Je leert hoe je personeel kunt motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken! Je houdt het bedrijf draaiende, de werksfeer positief én je zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften nageleefd worden. Jij kunt de vertaalslag maken van wensen van gasten, naar gewenst gedrag van collega's. Uitstekende service bieden zit jou in het bloed en je vindt het een uitdaging om samen met je collega’s de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal! LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van jou vragen - Je bent enthousiast en gastvrij; - Je bent representatief; - Je bent verantwoordelijk en collegiaal; - Je bent flexibel; - Je hebt oog voor mensen en voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/fb-stagiaire/c/new
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
- Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit