Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel BBL Leerling kok
Wil jij jouw passie voor koken verder ontwikkelen in een professionele keuken? Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel krijg je als Leerling Kok (niveau 3) de kans om te leren van ervaren koks en een belangrijke bijdrage te leveren aan ons keukenteam. Hier draait alles om kwaliteit, gastvrijheid en werken met verse, seizoensgebonden ingrediƫnten, veelal uit onze eigen groentetuin. Je dag begint met een teamoverleg, waarna je aan de slag gaat in het a la carte restaurant of het live cooking buffet. Aan het eind van de dag zorg je samen met het team voor een schone en georganiseerde keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van jou vragen: - Je wilt graag het vak leren; - Je bent een harde werker; - Je hebt een positieve instelling; - Je bent flexibel inzetbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden we jou? - Een unieke leerplek in een professionele en gastvrije keukenteam; - Intensieve begeleiding door koks die jou helpen groeien in je vak; - De mogelijkheid om met verse en lokale producten te werken, waaronder uit onze eigen groentetuin; - Een kijkje in de keuken van een dynamisch familiebedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Word jij enthousiast van dit verhaal en wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers