Manager / ondernemer horeca

Aristo Utrecht Lunetten Dé stageplek voor een aankomend manager/ondernemer horeca. Have a wise day!

Bij Aristo meeting center kun je leren en werken in een hecht en divers team in een fijne werkomgeving. Daarnaast komen alle aspecten voor jouw opleiding tot manager ondernemer samen op één plek wat je stage erg afwisselend en uitdagend maakt. We bieden je een plek aan waarbij je veel contact hebt met gasten, collega’s en waarbij jij alle tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast dat jij tijd en alle hulp krijgt voor je ondernemersplan werkt je ook mee op de verschillende afdelingen. In het begin zal je veel meewerken in de banqueting, receptie en de bediening. Zodra jij daar ervaring in hebt gekregen zal je mee worden genomen in de werkzaamheden van een manager. Jij ondersteunt daarbij de bedrijfsleider en assistent-managers. Je leert gedurende jouw stage de taken en competenties die daarbij komen kijken zodat jij na je stage aan de slag zou kunnen gaan als leidinggevende.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van nature gastvrij, goed humeur, oog voor detail en oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Als jij de sprong durft te wagen, dan mag je werken bij een stabiel, duurzaam en gezond familiebedrijf. Bij Aristo voel je je al snel thuis en krijg je niet alleen de ruimte om jezelf te zijn, maar ook om te ontdekken, leren en groeien. Hoe wij dat doen? Door oog te hebben voor wie je bent, in wat je kunt en je ontwikkelkansen. Aristo biedt stagiaires en medewerkers volop kansen dus misschien kun je na je stage wel bij ons komen werken. Veel oud-stagiaires zijn namelijk bij ons in dienst. En heel simpel: door jou te belonen voor al jouw harde werken! Zo heb je bijvoorbeeld onbeperkt toegang tot e-trainingsplatform GoodHabitz met meer dan 130 gratis online trainingen. Ook krijg je bij ons een goed salaris voor jouw inzet.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder