Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Gauchos aan de gracht

Je leert hoe het is om van begin tot eind verantwoordelijk te zijn en je verzorgt een heerlijke avond voor onze gasten. Zij worden onder jouw regie op hun wenken bediend. Om dat te realiseren ben je aanspreekpunt voor jouw collega’s en geef je goede voorbeeld: je neemt vakkundig bestellingen op en serveert ze uit. Op drukke weekenddagen ben je als leidinggevende bediening medeverantwoordelijk voor het begeleiden van 5 tot 10 collega’s op de werkvloer. Dit vak begint met toewijding en ambitie, de rest kunnen we je leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Positieve vibe en een gezonde dosis energie; • Gastgericht, met een brede glimlach; • Commerciële en dienstverlenende instelling; • Werkervaring in een soortgelijke functie (pré); • Nederlands- en bij voorkeur ook Engelssprekend.

Wat biedt het bedrijf?

• Een leuke (bij)baan met mogelijkheid om door te groeien; • Flexibele uren (avond en weekend); • Een aantrekkelijk salaris; • Werken in een gezellig team; • Leuk extra’s als aantrekkelijke personeelsmaaltijden of korting wanneer je met vrienden bij Gauchos komt eten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder