Manager / ondernemer horeca

Grachtenatelier Super leuke creatieve en culinaire evenementen stage in centrum Utrecht bij zeer ervaren en dynamisch leerbedrijf

Stagiair(e) Culinair/ Creatief Adviseur/Manager Wil jij aan de slag bij een super tof culinair en creatief evenementenbureau? Wij zijn opzoek naar vlotte stagiaires die makkelijk voor groepen staan, zelfstandig & representatief zijn. Heb jij een passie voor koken of schilderen of creativiteit? Wil jij graag in een jong en dynamisch team in het hartje van Utrecht werken? Solliciteer dan nu! Ben jij: - Sociaal - Communicatief en organisatorisch sterk - Gastvrij - Representatief - Ben je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar Een aantal taken die je zal verrichten: - Mede organiseren, coördineren en geven van diverse kook- en/of schilderworkshops; - Event- en projectmanagement; - Ontwikkelen van content, zoals foto's, filmpjes en social media post; - Zoek je een management stage, het is mogelijk om door te groeien naar Culinair/ Creatief Manager of zelfs naar MTlid

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal Gastvrij Oog voor detail Creativiteit Geen 9 tot 5 mentaliteit Passie voor koken, kunst, fotografie, social media of creativiteit

Wat biedt het bedrijf?

Reeds benoemd tot leerbedrijf van het jaar en veel ervaring in het opleiden van stagiaires Zeer ervaren praktijkbegeleiders/ leermeesters Stagevergoeding Volop coaching, training en begeleiding Informeel familiebedrijf met oog voor jou Regelmatig een teamuitje voor onze stagiaires Een jong en dynamisch team Wij zoeken meerdere stagiaires en kijken per stagiaire hoe we jouw talenten en leerdoelen het beste in kunnen zetten Zoek je een managementstage? Dan kan je doorgroeien tot Creatief of Culinair Manager en zelfs MT-lid Onze eigen Grachten Academie met een compleet inwerk- en opleidingstraject

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder