Zelfstandig werkend kok

Grand Hotel Karel V UItdagende leerplek beschikbaar

Omdat je uren in 3 dagen gemaakt worden, heb je altijd vier dagen in de week vrij. Geen dag is hetzelfde, maar jij bent juist op je best als je afwisselend werk mag doen. Dat houdt je scherp. Je raakt niet in paniek als je flink aan de bak moet, want het kan best druk zijn in het Restaurant. Maar er zijn ook rustige momenten waarbij je tijd hebt voor mise en place werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een leerling die toe is aan een uitdaging op culinair niveau. Je hebt culinaire ambities en affiniteit met een grote brigade. Je vindt het leuk om actief mee te denken over het verbeteren van het product. Je wilt je als kok blijven ontwikkelen, dus bent op zoek naar een bedrijf waar dat kan. Denk hierbij aan kaartontwikkeling, samen gerechten bedenken, leermeester behalen etc.

Wat biedt het bedrijf?

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder