Zelfstandig werkend kok

Hotel Mitland Een stage met doorgroeimogelijkheden? Kies dan voor Natuurlijk. Duurzaam. Mitland.

Heb jij liefde en passie voor (h)eerlijke en duurzame gerechten? Dan hebben wij een mooie functie voor jou als stagiair-kok bij Restaurant Vlonders. Jij gaat als stagiair aan de slag onder professionele begeleiding van een erkend leermeester. Mitland is niet alleen een hotel, wij bieden een groot aantal producten aan zoals; Restaurant Vlonders, Mitland Bowling en Mitland meetings. Een mooie, ideale en uitdagende combinatie! Elke dag ben jij samen met het keukenteam verantwoordelijk voor het uitserveren van lunch en diner, dit kan zijn in buffetvorm of á la carte. Naast deze werkzaamheden werk je elke dag intensief samen met de chefkok waarmee je zorg draagt voor de operationele processen en effectiviteit. Wat ga jij doen als stagiair-kok? - bereiden van à la carte gerechten en buffet volgens recept en planning - verrichten van voorbereidingswerkzaamheden - uitvoeren en bewaken van de kwaliteit - het gereed maken voor uitserveren van de gerechten

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je kan goed communiceren in het Nederlands - Je vindt het tof om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen - Je bent creatief, ondernemend en denkt altijd in mogelijkheden - Je hebt passie en liefde voor het vak met een groot enthousiasme en flinke dosis humor

Wat biedt het bedrijf?

Verder bieden wij je een groot aantal voordelen, jij: - werkt altijd aangesloten diensten - bent altijd één weekend dag vrij - reiskostenvergoeding - leuke personeelsfeestjes / borrels

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder