Zelfstandig werkend kok

Stadsschouwburg & Restaurant Zindering Stadsschouwburg Utrecht is miv 1 sept 2024 voor het restaurant Zindering op zoek naar een BBL kok voor 32 uur per week

Betreedt ons toneel van smaken en creativiteit! Verzamel ingrediënten, spelen met smaken, creëer culinaire kunstwerken en dans tussen potten en pannen. Ontdek de wereld van smaak en groei in een stimulerende omgeving. Solliciteer nu bij Zindering en steel de show binnen ons team! Wat ga je doen? Als leerling kok krijg je de kans om te werken in een van de mooiste keukens van Utrecht, waar we je graag begeleiden om op een hoog niveau van kennis en kwaliteit te komen. Je zult betrokken zijn bij de voorbereidingen en tijdens de service run je je eigen sectie. Het is jouw verantwoordelijkheid je werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd te houden. Daarnaast ga je werken met de mooiste seizoensproducten van topleveranciers en bereid je heerlijke maaltijden voor onze theaterbezoekers, artiesten, crews, maar ook voor jezelf en je collega's

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? • Je volgt een koksopleiding • Je bent een teamspeler • Je werkt nauwkeurig • Je bent leergierig • Je houdt van aanpakken

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • Een te gekke leerplek bij een gerenommeerd bedrijf in de horecasector waar je jouw culinaire passie tot uiting kunt brengen. • aantrekkelijke werktijden, een avonddienst duurt gemiddeld tot 21:00 uur • Een team van ervaren koks die je begeleiden en bijstaan tijdens jouw culinaire avontuur. • Werk met topkwaliteit ingrediënten en leer de nieuwste kooktechnieken kennen. • Een dynamische werkomgeving waar je de vrijheid hebt om te experimenteren en te innoveren. • Een marktconforme beloning en toffe secundaire arbeidsvoorwaarden • salaris obv minimumloon • 8% vakantietoeslag en 1,65% eindejaarsuitkering • een onregelmatigheidstoeslag van minimaal 5,2% • bijdrage in de reiskosten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder