Assistent bouwen, wonen en onderhoud

IJsselfoort B.V. ***Hier leer je perfect te werken met de grootste en beste machines.***

Onder begeleiding van een van onze 12 collega's werk je samen op een grote houtbewerking machine. Denk aan Zagen, Kantverlijmen, CNC Boren/Frezen en HPL Verlijmen. Naast deze werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat de materialen die van onze leveranciers binnenkomen, goed in ons Automatische platenmagazijn opgeslagen worden. IJsselfoort is actief als toeleverancier in de interieurbouw. Wij zetten dus geen meubels in elkaar maar leveren flat pack producten. Er gaat 1 vrachtauto plaatmateriaal per dag door onze fabriek heen. Bij ons leer je veel nieuwe dingen en werk je met de modernste machines, je bent niet bang om fouten te maken en zet je beste beentje voor. Voordat je het weet sta je 'alleen' aan een grote opdeelzaag en vliegen de m2 plaatmateriaal uit de machine.

Naar wie zijn wij op zoek?

Omdat je met grote machines werkt, is het handig als je praktisch ingesteld bent. Als je het vergelijkt met een fiets, moet je een fietsband kunnen plakken of een afgeslagen ketting er opnieuw op kunnen doen. Daarnaast is betrouwbaarheid heel belangrijk. Wij willen graag tijd en energie in jou investeren, en verwachten dat jij hier goed mee om gaat! Ben leergierig, durf stappen te zetten en heb de wil om te leren, dan ben je absoluut bij ons aan het juiste adres!

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf groeit als kool, wij investeren in nieuwe machines en hebben een hele mooie werkplek. Check onze website, dan zie je een mooie foto van onze fabriek. Zo schoon is het écht! We zitten op industrieterrein Lage Weijde in Utrecht. Prima met de bus te bereiken of per fiets / scooter. In overleg kunnen we je ook een heftruck certificaat laten halen! Mocht het tussen jou en ons klikken, dan bieden we je zeker een vast een baan aan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder