Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Regio Vastgoedbeheer B.V. Allround vastgoed topper gezocht!

Op zoek naar de ultieme stage-uitdaging? Wil jij een stage waar elke dag een avontuur is en waar vrijheid en groei hand in hand gaan? Dan is dit jouw kans! Bij ons is geen dag hetzelfde. Samen met jouw mentor tackle je uitdagende situaties voor zowel huurders als verhuurders. Van het oplossen van schilderwerk en lekkages tot het terugvinden van verloren sleutels - elke klus brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor geen enkel moment saai is. Stap in de wereld van variatie en ontdekking. Hier wachten verrassingen om elke hoek, waardoor jouw stage boeiend en leerzaam blijft. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een welverdiende vergoeding voor jouw inzet. Dus, ben jij klaar om jezelf uit te dagen en te groeien bij een jong en dynamisch bedrijf in het bruisende Utrecht? Grijp dan nu de kans en solliciteer voor deze unieke stage!

Naar wie zijn wij op zoek?

Word jij onze nieuwe ster-stagiair? Wij zoeken een gedreven en leergierige student die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken! Als jij elke dag vol enthousiasme naar je werk gaat, een dosis humor met je meebrengt, en graag de uitdaging aangaat, dan ben jij precies wie we zoeken. Ben jij klaar om te duiken in een wereld vol actie en avontuur, waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan willen wij jou in ons team! We vragen minimaal 2 dagen per week van je tijd, maar in ruil daarvoor bieden we een onvergetelijke stage-ervaring waar je nieuwe vaardigheden opdoet en jezelf echt kunt ontwikkelen. Dus, als je klaar bent om jouw enthousiasme en hardwerkende instelling te laten zien bij ons jonge en dynamische bedrijf, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Wat biedt het bedrijf?

Meer dan alleen een stage: een avontuur! Bij ons krijg je niet alleen een stagevergoeding, reiskostenvergoeding en een mooie bonus bij het afronden van je stage. Nee, bij ons krijg je een ervaring die je nooit zult vergeten. Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuwe uitdaging brengt, waar geen enkele dag hetzelfde is. Hier wachten avonturen om elke hoek, waarbij jij de hoofdrol speelt. Dus, als jij klaar bent om niet alleen een stage, maar een onvergetelijke reis te maken, waarbij je groeit, leert en jezelf ontwikkelt, wacht dan niet langer. Solliciteer nu en laat ons jouw volgende hoofdstuk worden!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder