Zelfstandig werkend kok

Restaurant 273 Klein team op hoog niveau koken

Dit is het doel: geavanceerde kooktechnieken beheersen, creatief recepten ontwikkelen, oog voor detail hebben, efficiënt onder druk werken, leidinggeven in de keuken, en hygiëne- en veiligheidsnormen naleven

Naar wie zijn wij op zoek?

• Creatief • Doorzettingsvermogen • Passie voor koken • Oog voor detail • Flexibiliteit • Kooktechnieken • Tijdbewaking • Samenwerkingsvaardigheden • Probleemoplossend vermogen • Leidinggevend vermogen

Wat biedt het bedrijf?

stageplek met uitzicht op vaste baan met daarnaast een heel leuk team om in te werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder