Restaurant 273 Klein team op hoog niveau koken
Dit is het doel: geavanceerde kooktechnieken beheersen, creatief recepten ontwikkelen, oog voor detail hebben, efficiënt onder druk werken, leidinggeven in de keuken, en hygiëne- en veiligheidsnormen naleven
Naar wie zijn wij op zoek?
• Creatief • Doorzettingsvermogen • Passie voor koken • Oog voor detail • Flexibiliteit • Kooktechnieken • Tijdbewaking • Samenwerkingsvaardigheden • Probleemoplossend vermogen • Leidinggevend vermogen
Wat biedt het bedrijf?
stageplek met uitzicht op vaste baan met daarnaast een heel leuk team om in te werken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder