Manager / ondernemer horeca

The Anthony Hotel Geweldige duty management stage bij The Anthony in Utrecht!

Wil je ALLE afdelingen van ons hotel van dichtbij meemaken? Een kijkje in de keuken, maar ook bij alle andere teams van dit intieme boetiek hotel? Dan is deze duty management stage jou op het lijf geschreven. Je gaat all-round aan de slag om te leren hoe alle afdelingen werken en samenwerken. In deze rol ben je de verbindende factor tussen deze afdelingen. Zo kun je op het ene moment gasten helpen bij de front office, houd je de room inventaris bij van de kamers en appartementen, werk je mee met de restyle van het hotel. Bovenal staat de gastbeleving voorop en daar speel jij een belangrijke rol in. Deze stage is echt van alle markten thuis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat zoeken wij in jou: Gastvrijheid Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Je bent representatief Flexibel inzetbaar, ook in het weekend Enthousiasme, doorzettingsvermogen Pro-actieve houding

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een jong team waarmee we hard aan het bouwen zijn om dit hotel nog leuker en fijner te maken voor onze gasten uit de hele wereld, maar ook uit Utrecht en Lombok. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega's goed worden ingewerkt, er veel lol wordt gemaakt en we je kunnen ontwikkelen op professioneel vlak door middel van training, kennis en kunde.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder