Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Wilhelminapark Restaurant- Bar

Alle voorkomende werkzaamheden voor een zelfstandig werken gastheer/vrouw

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor eten, drinken en service is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Je werkzaamheden in ons restaurant bestaan uit alle facetten van de horeca. Één van de belangrijkste taken van jouw functie is op een informele, maar correcte wijze onze gasten een fijn bezoek te bezorgen.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Wilhelminapark biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in het Wilhelminapark of een van onze collega-bedrijven Kompas Loosdrecht of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder