Kok

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Prachtig Kasteel in het Limburgse heuvelland

Bilderberg is een hotelgroep met unieke locaties op bijzondere plekken in Nederland en Duitsland. Kasteel Vaalsbroek is een locatie met een vier sterren plus hotel en een kasteel waar evenementen plaatsvinden op een landgoed midden in de natuur. En toch vlakbij steden als Aken en Maastricht. Arbeidsvoorwaarden * We leren je graag de kneepjes van het vak. * Werken in een top keuken met focus op lokale producten * Een creatieve functie die passie en inzet vraagt en waar je je talenten kunt ontwikkelen * Een veilige en vertrouwde omgeving, waarin jij jezelf kunt zijn * Een stage met hele leuke collega's - samen werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen * Wij vinden mentale gezondheid belangrijk, daarom kun je via ons terecht bij Open Up. Je kan hier leuke workshops volgen, informatie vinden en zelfs terecht bij een gecertificeerde psycholoog * Een stagevergoeding * Contacten m.b.t. stagewoningen.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent een creatieve leerling met een passie voor koken en gastvrijheid. * Je volgt een opleiding in de horeca en bent op zoek naar een leerbedrijf met een sterke reputatie. * Je hebt een hands-on mentaliteit en bent visueel ingesteld. * Je houdt van teamwork en bent klaar voor een uitdaging. * Je presteert goed onder druk en bent bereid hard te werken. * Je wilt leren van de beste koks en eigen ideeën inbrengen in de keuken. * Je hebt een sterke interesse in hoogwaardige en lokale producten en denkt na over innovatieve eetconcepten.

Wat biedt het bedrijf?

* Onze hotels behoren tot de beste in Nederland en zijn uitermate geschikt als leerplek. Klinkende namen in de Nederlandse hotellerie hebben bij ons het vak geleerd. * Wij bieden ruimte om je interesses te ontdekken en je verder te specialiseren in jouw vakgebied. * Je krijgt alle aspecten van de keuken te zien en werkt onder leiding van een ervaren leermeester. * Je leert zowel de basisvaardigheden als de meer geavanceerde technieken van het koken. * Je ondersteunt het team in de keuken bij het voorbereiden en uitvoeren van culinaire creaties. * Je krijgt de kans om je eigen creativiteit te laten zien en mee te denken over nieuwe gerechten en concepten. * Je werkt in een keuken waar culinaire prestaties hoog in het vaandel staan, met de focus op lokale producten en perfectie. * Wij zijn oprecht geïnteresseerd in je ontwikkeling en bieden ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. * Een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij jij jezelf kunt zijn

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder