Kok

Groenten en Fruit specialist Gijs VD Hoef Ben jij de kok/keukenhulp die bij ons jonge gezellige en professionele bedrijf komt leren?

Wat leuk dat je bij ons kijkt! GIJS is een groente-en fruit speciaalzaak, uitgeroepen tot Beste Groenteman van Nederland en met een enthousiast team van 35 medewerkers. Wij hebben een uitgebreide traiteur en leveren daarnaast dagelijks erg veel cateringen uit in onze regio; lunches & diners, veel zakelijk maar ook particulier. We hebben een grote externe productiekeuken met een aparte warme keuken en koude keuken. Hierin bereiden we dagelijks verse maaltijden, soepen, wraps, pizza's, saladebowls, smoothies, slowjuices, rauwkosten en verzorgen wij culinaire catering. Bij ons kom je zowel in de koude als in de warme keuken te staan en help je met het bereiden van alle versproducten die wij aanbieden aan onze klanten in de winkel en werk je mee aan onze cateringen. Wij maken alles zelf en ambachtelijk dus werkzaamheden bestaan uit snijden, juicen, koken (met Rational oven en VCC), verpakken van heel veel uiteenlopende versproducten. Het betreft een gevarieerd takenpakket.

Wat biedt het bedrijf?

GIJS is een groente-en fruit speciaalzaak met uitgebreide traiteur en levert daarnaast dagelijks veel cateringen uit in onze regio; lunches & diners, veel zakelijk maar ook particulier. We hebben een grote externe productiekeuken met een aparte warme keuken en koude keuken. Hierin bereiden we dagelijks verse maaltijden, soepen, wraps, pizza's, saladebowls, smoothies, slowjuices, rauwkosten en verzorgen wij culinaire catering. GIJS is een FSSC22000-gecertificeerd bedrijf. Het betekent dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hebben opgezet volgens de normen van de Food Safety System Certification 22000, een internationaal erkend voedselveiligheidssysteem. Ons kwaliteitssysteem gaat daarmee veel verder dan werken conform de HACCP-principes en hygiƫnecode; wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en bedrijfsprocessen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder