Leidinggevende bediening

Lovano Kitchen & Bar Leidinggevende bediening

Ben jij een leerling leidinggevende bediening en wil jij de mooie kneepjes van het vak leren? Zit gastvrijheid je in het bloed en ben je graag bezig met de laatste trends op het gebied van gastronomie? Dan zoeken wij jou! Lovano is een gloednieuw horecaconcept in Veldhoven. Hier geniet je van eerlijke smaken en ontmoet je elkaar op een ongedwongen manier. Als leidinggevende bediening draai je volop mee in de bediening en geef je leiding aan het team van Lovano. Met je brede glimlach ontvang je onze gewaardeerde gasten. Of zij nu komen voor een uitgebreid diner, een zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel, jij ontvangt alle gasten met open armen. Je wilt gasten het liefst elke dag opnieuw verrassen. Je bent onderdeel van een vooruitstrevend horecateam en zet je in om dit over te brengen op onze gasten. Je deinst niet terug voor het leren van nieuwe disciplines en ziet overal een uitdaging in. Je draagt bij aan een gestroomlijnde beleving voor onze gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

ust-haves · Liefde voor het horecavak · Vriendelijke, gastgerichte houding · Communicatief vaardig · Empathisch vermogen · Gedrevenheid Nice-to-haves · Sociale hygiëne · BHV en/of EHBO diploma · Specifieke interesse voor een bepaald vakgebied als wijnen, cocktails, barista · Productkennis · Gestructureerd kunnen werken · Ambitie Verantwoordelijkheden · Het correct opnemen en uitserveren van dranken en gerechten · Het maken of inschenken van koude en warme dranken · Treffen van de voorbereidingen voor service · Een passend visitekaartje zijn van Lovano

Wat biedt het bedrijf?

· Een inspirerende omgeving, passend bij een vernieuwend horecaconcept · Een splinternieuwe bar met de modernste apparatuur · Ruimte voor creativiteit · Een marktconform leerling-salaris op basis van horeca cao · Aanvullende betalingen zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding · Goede secundaire arbeidsvoorwaarden · Flexibele werktijden in overleg

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder