Leidinggevende bediening

Oakwood Grill Restaurant Become part of the OAKWOOD FAMILY

Je begint om 14.00 uur doet de voorbereidingen en maakt het restaurant startklaar voor de avond. Om 16.00 eten we met elkaar samen met het keuken team. Vanaf 17.00 zijn we geopend. Wij vinden het belangrijk dat je alles gaat leren over de gastenreis van begin tot eind. Ons motto is we doen het met elkaar en iedereen helpt elkaar waar nodig. Wij vinden het belangrijk dat je leert werken in team verband. De gast staat voorop maar ook je collega's we moeten ook samen plezier maken. We sluiten met elkaar af zodat we aan het einde van de avond met elkaar een sluitdrankje kunnen doen. Meestal zijn we rond 23:00 klaar

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast en leergierig bent. Kom vooral met plezier naar je werk.

Wat biedt het bedrijf?

Oakwoodgrill biedt je zeker doorgroeimogelijkheden met een vast contract met vaste uren. Wij zijn een gezellig team van jong naar oud. Teamverband is voor ons belangrijk. Regelmatig organiseren we leuke dingen met elkaar. Het rooster is vaak een maand van tevoren bekend. Elk weekend heb je 1 weekend dag vrij vrijdag-zaterdag of zondag. Heb je een hobby of sportclub dan passen we het rooster daarop aan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder