Leidinggevende bediening

Oakwood Grill Restaurant Become part of the OAKWOOD FAMILY

De werkdagen zijn in overleg met elkaar volgens vast rooster die we samen afspreken Wat wij belangrijk vinden is dat jij jezelf bent en kan zijn op je werk. In ons bedrijf is iedereen belangrijk Wij werken samen en met elkaar en we helpen elkaar indien nodig. Of je nu de baas, chefkok, gastheer, afwas iedereen is even belangrijk. Wij willen je het horeca vak leren met heel veel liefde en plezier.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, humor en een grote glimlach zijn voor ons belangrijke skills die je moet bezitten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou zeker doorgroei mogelijkheden mocht jij het leuk vinden en wij ook kunnen we de samenwerking verlengen. Regelmatig houden we personeels borrels. vanaf 2 de kerstdag ben je tot 2 januari vrij zodat je tijd met familie en vrienden hebt. 2 weken zomervakantie sluiting 1 weekendag vrij 52 weken per jaar Wij houden rekening met je hobby s

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder