Kok

Restaurant Graan Voor Visch opleiding tot Kok in een sportieve omgeving

Assisteren bij voorbereiding en het maken van mise en place, opmaken van lunch en brasseriegerechten, werken volgens haccp richtlijn, controleren bestelling, werken met professionele apparatuur, schoonmaakwerkzaamheden in afwisseling met andere koks

Naar wie zijn wij op zoek?

snijtechnieken, gezonde instelling en graag willen aanpakken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder