Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V. Kom jij stage lopen bij team Hospitality van Maaspoort als zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer?
Als zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer ondersteun je de collega's van Bistro de Luif. Jij bent het visitekaartje. Alles draait om dienstverlening. Jouw belangrijkste taak is ervoor zorgen dat gasten met een blij gevoel naar huis gaan. Maar bij goed gastheerschap komt meer kijken dan alleen klantvriendelijkheid. Zo ben je op de hoogte van de bereidingswijzen van gerechten, en kun je gasten informeren en adviseren over gerechten en dranken. Verder voer je zelfstandig allerlei voorbereidende en afsluitende werkzaamheden uit. Je neemt reserveringen aan en maakt de kassa op. Ook moet je goed kunnen samenwerken met zowel je collega’s in het restaurant als in de keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat vragen wij van jou? * je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Je bent gastvrij en streeft samen met het team naar de 9+ beleving voor de gast; * je staat voor kwaliteit, je bent flexibel en enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen; * je bent super gemotiveerd en hebt een echte hands-on mentaliteit en je bezit een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel; * je bent in staat zelfstandig te werken en bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan; * je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? * een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; * een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt; * goede begeleiding door ervaren collega's; * stagevergoeding * ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; * doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; * flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend).
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat