Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Chez l’Hêtre Toekomstig gastheer/gastvrouw

1. "Ontdek de kunst van gastvrijheid bij Restaurant ChezLhêtre in Venlo en verfijn je vaardigheden in een dynamische en inspirerende omgeving." 2. "Bij ChezLhêtre krijg je de kans om als gastheer/gastvrouw te werken in een toprestaurant, waar je niet alleen leert van de besten, maar ook je passie voor horeca kunt laten stralen." 3. "Word onderdeel van ons enthousiaste team en ervaar hoe het is om gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden bij Restaurant ChezLhêtre!"

Naar wie zijn wij op zoek?

1. "Wij verwachten dat je als gastheer/gastvrouw een vriendelijke en professionele houding hebt en gasten altijd met een glimlach verwelkomt." 2. "Als stagiair bij ChezLhêtre ben je leergierig, proactief en bereid om je handen uit de mouwen te steken om onze gasten een uitstekende service te bieden." 3. "Wij rekenen op jouw inzet om onderdeel te zijn van ons team en actief mee te werken aan het handhaven van de hoge standaard en kwaliteit waar Restaurant ChezLhêtre om bekend staat."

Wat biedt het bedrijf?

Leuke werksfeer,kennis, en goed salaris

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder