Zelfstandig werkend kok

Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V. Enthousiaste leerling zelfstandig werkend kok gezocht

Wij zijn voor het schooljaar 2025 - 2026 (per september 2025) op zoek naar een leerling zelfstandig werkend kok (BBL) ter ondersteuning van ons keuken team Bistro de Luif. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: het ondersteunen van onze chef en collega’s bij alle nodige voorbereidingen; mede verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de keuken; samen met het team nieuwe gerechten samen stellen en bereiden; het zorgdragen voor presentatie en opmaak van de gerechten; het voorbereiden van de mise-en-place; je kennis van HACCP toepassen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze leerling houdt van mooie en eerlijke gerechten en is in staat om zelfstandig te werken, is flexibel en enthousiast om te leren en te ontwikkelen. Je bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan en wilt jouw aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen. Samen met het team streef jij naar een 9+ beleving voor onze gasten. Je bent gastvrij, staat voor kwaliteit en wilt de gast een totaal beleving geen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; • een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality delen; • goede begeleiding door een gediplomeerd Leermeester; • marktconform salaris; • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; • doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; • flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder