Hotel Restaurant Wilhelmina BV Gezocht leerling zelfstandig werkend kok
Je werkdag begint rond de middag, je gaat werken op verschillende afdelingen in de keuken. Van mis en place maken tot aan diner meedraaien en afsluiten met je collega's. Je kookt met mooie en verse producten en leert verschillende technieken en bereidingen. Je komt terecht in een jong en ambitieus team die passie voor het vak weten over te brengen in de gerechten die ze koken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt passie voor het vak, vindt je weg in de keuken en weet van aanpakken, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt goed in team verband werken. Je hebt de algemene vaardigheden onder de knie en hebt ook enige product kennis.
Wat biedt het bedrijf?
Een plek waar je veel kunt leren en waar je samenwerkt met enthousiaste collega's.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers