Kok

Hotel Asteria Venray BV Zeer gevarieerde werkplek met goede werkomstandigheden.

de student gaat meedraaien in onze veelzijdige keuken, en wordt goed begeleid door onze chefkok of sous chef. De werktijden starten tussen 11.00-14.00 + 8 uur + 1 uur pauze. We zijn 7 dagen in de week geopend dus een vrije dag in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hij moet inzet tonen en dan komt alles goed

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder