Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Havezathe Carpe Diem

voorbereiding zalen, terras, restaurant en/of hotelkamers voor aankomst gasten Ontvangst gasten bij de receptie en begeleiden naar de juiste zaal, terras, lounge, restaurant en/of hotelkamers Verzorging gasten tijdens verblijf Hoe ziet een werkdag eruit? Geen één dag zal hetzelfde zijn. Je zult verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen het gehele hotel. Denk hierbij aan gasten in- en uitchecken, bedieningswerkzaamheden, voorbereidende en/of administratieve taken, maar ook werkzaamheden op de banquetingafdeling (vergaderruimtes, bruiloften en andere evenementen zoals bijvoorbeeld barbecues en/of jubileumfeesten).

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die gastvrij is en een passie heeft voor horeca. Ben jij daarnaast ook nog eens collegiaal en flexibel ingesteld? Dan zoeken wij jou.

Wat biedt het bedrijf?

Salaris en/of stagevergoeding in overleg ? Geregeld een dag vrij in het weekend ? Vaste vrije dagen mogelijk ? Fooiengeld ? Ruimte voor opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling ? Mogelijkheid tot verlenging dienstverband naar afronding stage ? De ruimte om zelf ideeën uit te werken ? Gewoon een fijne werkplek in een enthousiast team! ?

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder