Hotel Restaurant de Vossenberg
De student gaat zijn talenten en passie voor koken ontwikkelen in een hardwerkend team. Genoeg mensen om je heen van wie je kan leren koken en alles wat daarbij komt kijken. Laat zien wat je in je hebt, zodat wij jou op basis daarvan (steeds meer) verantwoordelijkheden kunnen geven. Je bereidt samen met je leermeester en andere collega's goed en lekker eten voor onze hotelgasten die in onze 24 kamers verblijven, of voor onze passanten die op het terras neerstrijken. Van het moment dat de keuken open gaat voor de lunch, tot het sluit na het diner en alles daartussen in; bitterballen of een mooie borrelplank. Samen met de kennis die je op school vergaart, kan deze praktijkervaring jou brengen waar je wilt zijn: zelfstandig werkend kok.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zien graag dat je hard werkt en wil leren. In de keuken werken we met een team van 2 - 5 koks (afhankelijk van de drukte) en is het belangrijk dat jij daarin jouw aandeel levert om de gerechten goed de keuken uit te krijgen. Efficiency en productiviteit spelen daarin een grote rol. Daarnaast heb je passie voor voedsel; vind je het interessant om met voedsel aan de gang te gaan en hier iets lekker van te maken, heb je kennis van ingrediƫnten of wil je hier nog meer van leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer je na een periode van stage hebt laten zien dat je in ons team past (en wij bij jou), is er kans op een vaste aanstelling. Ook kom je in een jong en dynamisch team terecht waarin we met z'n allen hard werken, maar het ook erg gezellig vinden om na het werk even met elkaar bij te kletsen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers