Gespecialiseerd kok

Wander Island gepassioneerde leerling

Heb je passie voor de horeca/ hospitality, dan bieden wij jou een unieke kans. Wil je stagelopen op een gave plek aan de Vinkeveense Plassen (vlakbij Amsterdam) en meewerken aan een nieuwe horecaconcept, dan is Wander Island de locatie. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te krijgen. Van het voorbereiden van de dienst, het creëren van gastbeleving tot ontvangst van gasten. Jij zorgt voor de unieke gastbeleving bij Wander Island.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je passie voor de horeca/ hospitality, dan bieden wij jou een unieke kans. Wil je stagelopen op een gave plek aan de Vinkeveense Plassen (vlakbij Amsterdam) en meewerken aan een nieuwe horecaconcept, dan is Wander Island de locatie. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te krijgen. Van het voorbereiden van de dienst, het creëren van gastbeleving tot ontvangst van gasten. Jij zorgt voor de unieke gastbeleving bij Wander Island.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je passie voor de horeca/ hospitality, dan bieden wij jou een unieke kans. Wil je stagelopen op een gave plek aan de Vinkeveense Plassen (vlakbij Amsterdam) en meewerken aan een nieuwe horecaconcept, dan is Wander Island de locatie. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te krijgen. Van het voorbereiden van de dienst, het creëren van gastbeleving tot ontvangst van gasten. Jij zorgt voor de unieke gastbeleving bij Wander Island.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder