Meewerkend horeca ondernemer

Sgroppino di Nicola Farinella Een nieuwe sociale hero

Restaurant Farinella is al 12 jaar een begrip in Vlaardingen. Gelegen in het centrum serveren wij met veel passie een diner aan onze gasten uit de klassieke Italiaanse keuken. Als stagiair leer je bij ons in een klein en hecht team goed samen te werken en de gasten een zo leuk mogelijke avond te verzorgen. Wil jij de kneepjes van het vak leren, je wijnkennis verbreden en je sociale skills naar een hoog niveau tillen. Neem dan contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als student vinden wij het vooral belangrijk dat je zeer leergierig bent, alert en je zorgt dat je elke dag bereid bent nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

De kans op een vaste aanstelling na een stageperiode is altijd bespreekbaar indien beide partijen hier interesse in hebben.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder