Zelfstandig werkend kok

Badhuys Vlieland Leerplaats keuken

‘t Badhuys is in 2017 gerenoveerd en het is dat jaar verkozen tot de leukste strandtent van Nederland. Een stage bij ‘t Badhuys geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak zoals het bereiden van gerechten. Wij zijn op zoek naar een vlotte stagiaire in de keuken. De keuken van ’t Badhuys kan worden omschreven als Europees. Gasten komen naar ’t Badhuys voor een kopje koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Lijkt het jou leuk om lekkere gerechten te maken? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Je stage duurt minimaal 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

• Dagelijks plezier en een onvergetelijke ervaring • Stagevergoeding • Interne kost en inwoning • Je bootkaart wordt vergoed • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder