Zelfstandig werkend kok

Westcord Strandhotel Seeduyn Stage keuken Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Strandhotel Seeduyn op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou! De Brassery in WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland is gelegen op het duin, nabij het strand. In een ongedwongen sfeer kunnen gasten genieten van een lunch of diner met een goed glas wijn. Of voorafgaand aan het eten een apéritief bij de open haard. In de zomer is het genieten op het terras met uitzicht over de Noordzee en het strand. De chef geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak zoals het bereiden van gerechten. Een onvergetelijke ervaring waarbij je veel leert en dagelijks plezier beleeft! Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante opleiding BOL of BBL. - Je stage duurt minimaal 10 weken. - Je steekt graag je handen uit de mouwen - Jij bent ontzettend nieuwsgierig en pakt dingen snel op!

Wat biedt het bedrijf?

- Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. - Interne kost en inwoning - 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s. - Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder