Zelfstandig werkend kok

Restaurant Zuiver-Vlieland

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Restaurant Zuiver is een toegankelijk, sfeervol restaurant op Vlieland. Fine-dining op een van de mooiste plekken van Nederland. Wij serveren een verrassend vijfgangendiner: ambachtelijk, met liefde en passie bereid en gastvrij gepresenteerd. We omarmen de puurheid van seizoensgebonden en eerlijke producten, liefst rechtstreeks uit onze eigen moestuin en van lokale boeren van Streekboeren&Co. Onze aanpak richt zich op bewust inkopen en koken, met een sterke nadruk op duurzaamheid en het minimaliseren van verspilling, in lijn met de principes van Dutch Cuisine.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder