De Oude Stoep B.V. Leer voor Zelfstandigwerkend gastheer/-vrouw bij Grand Café de Oude Stoep
Je leert leidinggeven aan bedienend personeel in de horeca. Je leert voorraden beheren en bestellen. Je leert aan welke veiligheids- en hygiëne eisen het bedrijf moet voldoen en hoe je daar op toe kunt zien. Daarnaast leer je begrotingen opstellen en budgetteren. Natuurlijk ben je ook bezig met waar dit vak om draait, de gast de ultieme beleving te geven!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ons bedrijf heeft een open cultuur, we houden ervan om met de gasten maar ook met elkaar een babbeltje te maken! We zijn een hecht team, dus kunnen samenwerken is ook erg belangrijk! Het belangrijkste is dat je enthousiast en leergierig bent!
Wat biedt het bedrijf?
Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland; Je kunt het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand of met een tandem, desniettemin, je krijgt van ons een excursiestempelkaart; Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin; Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland! Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren! Naast de managers hebben we ook super leuke collega’s, die je naar een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team opdrachten gedurende het seizoen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan