Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Havenpaviljoen De Dining Veel leren op mooiste plek van Nederland!

Wie durft de uitdaging aan om te gaan werken en te leren op het mooiste eiland van Nederland? Wat is er niet leuker dan te werken voor een bedrijf met het mooiste uitzicht van Vlieland? In De Dining kun je veel zaken op de juiste manier leren, omdat wij heel gestructureerd werken. We doen bijna niks zomaar. Ook de samenwerking met elkaar moet goed afgestemd zijn en wanneer het erg druk is hebben we een duidelijke taak verdeling. De Dining is een typische horeca bedrijf met hoge pieken en diepe dalen. In deze super werkomgeving leer je om met allerlei soorten gasten om te gaan. Echter zijn de meesten allemaal in hun vrije tijd. We maken cocktails, hebben een piston apparaat voor de koffie. Werken met handterminals en zijn van vele gemakken voorzien. Het terras is groot, maar gezellig. We hebben een heel eerlijk tipsysteem.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd, pro-actief en goed gehumeurd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris (minimaal Horeca CAO). Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder