Restaurant de Gevangentoren Leren in een monumentaal pand met een hoogwaardige kaart?
Voorraadbeheer, klaarmaken van gerechten zowel voor lunch als diner, opmaken van borden, mise-en-place, menu maken, inbreng in gerechten, alle ruimte om te oefenen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, doorzettingsvermogen, passievol, punctueel
Wat biedt het bedrijf?
Alle tijd om ook buiten om de werktijden extra uitleg te bieden of de mogelijkheid om de het menu voor te bereiden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder