Kok

Bistro d` Ouwe Helling

Student gaat meewerken met het maken van mise en place, gerechten maken aan de koude kant,meehelpen in de lunch, meehelpen met het diner doorgeven en de kans om alle taken voor school onder begeleiding te doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling moet gemotiveerd zijn, behulpzaam creatief, doorzettings vermogen tonen, leergierig en natuurlijk graag kok willen worden.

Wat biedt het bedrijf?

Wat het bedrijf biedt is een aanstelling voor in ieder geval 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden, werken in eenhecht team

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder