Zelfstandig werkend kok

Central Park Voorburg Jong gedreven team met veel ambitie! Come join the team

Dagelijkse ondersteuning en ontwikkeling van de keuken van Central Park. Sinds 2023 bekroond met 1 Michelinster. Mise & Place, Mastiek en service verzorgen voor de gasten. 5 dagen geopend per week.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gedrevenheid en netjes kunnen werken

Wat biedt het bedrijf?

Het team van Central Park is als een familie. Aandacht voor onze gasten en personeelsleden staan hoog op de prioriteitenlijst. Wij doen er alles aan om je een mooie werkplek te bieden in een prachtige, moderne keuken. Central Park is lid van de internationale keten Relais & Chateaux. Mocht je ambities hebben om na school in het buitenland te gaan werken dan biedt deze keten je legio mogelijkheden en is deze leerplaats een mooie opstap.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder