Manager / ondernemer horeca

Central Park Voorburg Jong team zoekt gedreven leerling, come and join the club!

Als student bij Central Park kun je leren wat gastvrijheid inhoud. Een dynamisch bedrijf waar veel facetten van de horeca worden uitgevoerd. In ons luxe restaurant bekroond met Michelinster, vergaderzalen en luxe hotelkamers streven we er naar om de gast zich volledig thuis te laten voelen. Een plek waar een leergierig persoon zich geheel op z'n plek zal voelen. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen. Onze meester-gastheer begeleid je bij het volbrengen van je kerntaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten die gedreven zijn om op hoog niveau te presteren, de nederlandse taal volledig beheersen.

Wat biedt het bedrijf?

Het team van Central Park is als een familie. Aandacht voor onze gasten en personeelsleden staan hoog op de prioriteitenlijst. Wij doen er alles aan om je een mooie werkplek te bieden in een prachtig bedrijf. Central Park is lid van de internationale keten Relais & Chateaux. Mocht je ambities hebben om na school in het buitenland te gaan werken dan biedt deze keten je legio mogelijkheden en is deze leerplaats een mooie opstap.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder