Zelfstandig werkend kok

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave Tover jij een glimlach op het gezicht van onze gast?

Wat leuk dat je toe bent aan een mooie leerstap in je studie. Dat houd voor ons in dat je gemotiveerd bent en zin hebt om in de praktijk aan de gang te gaan. Goed nieuws! Wij zijn een gezellig familie bedrijf met een klein hecht team. Een team die elkaar helpt en niet te beroerd is hun schouders er onder te zetten. Bij ons krijg je de kans om breed ervaring op te doen. Je wordt stap voor stap opgeleid in het mooie koksvak en leert het op ambachtelijke wijze. Wij laten vers vlees binnen komen en maken daar zelf onze biefstukken, sate of bijvoorbeeld hamburgers van. Onze soepen maken we zelf en wij vinden het heerlijk om je te leren om met verse groentes te werken, smakelijke desserts te laten maken. Wij houden van het combineren van onze gerechten met passende bieren of wijnen. Een familie feest met een buffet wij zijn van alle markten thuis. Onze koks leren jou je snij technieken te verfijnen en te laten genieten van het mooie vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

In ons team passen studenten die graag willen leren waarom horeca een fantastisch vak is. Wij leren je oog voor details te krijgen. Wij willen studenten die graag willen leren en vooral veel plezier in hun werk uitstralen. Wij werken in teamverband waarbij iedereen een belangrijke schakel is in het geheel. Wij vragen een enthousiaste inzet zodat jij samen met ons jou kook technische vaardigheden kunt ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

- Alle ruimte om creativiteit, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief te laten zien. E - en prettige en collegiale werkomgeving in een klein keuken team - Door een klein team de mogelijkheid om veel kook technieken te leren, dus een leerzame stage die je helpt verder te groeien. Wat kunnen wij jou bieden: - Respect op de werkvloer - Prima salaris incl. fooi - Werk en prive balans: (bijv. 3 weken zomersluiting, oud en nieuw, pasen, pinksteren en 2e kerstdag gesloten) - Gezellige collega's - Korting als je zelf komt borrelen - Veel afwisseling in de werkzaamheden - Werken in een familie omgeving. - Overwerk is minimaal, als het gebeurd compenseren het zsm.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder