Zelfstandig werkend kok

Restaurant `t Herdertje

Voorafgaand aan de dag drinken we koffie en bespreken we hoe de dag in het restaurant eruit gaat zien. Terras/restaurant klaarmaken voor de lunch. Om 12.00 zullen de eerste gasten arriveren en begint jou taak. De gasten naar hun tafel begeleiden, een drankje inschenken en voorzien van een heerlijke lunch. Na de lunch zullen we alles gaan klaarmaken voor het diner. Voordat het diner begint eten we met elkaar en begint de avond. We zullen de gasten weer ontvangen en met elkaar de gasten een fijne avond bezorgen. We ronden de dag weer af met een drankje. We zoeken een student die vriendelijk/ teamspeler/gastvrij/zelfstandig/leergierig/sociaal is. Graag horen we van je!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij/ vriendelijk/teamspeler/sociaal/leergierig/oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig team. Hard werken maar ook veel plezier met elkaar. Vaste aanstelling is mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder