Bij-Isabelle Kom stage lopen in een jong bedrijf nog geen jaar open. Kom je koffie drinken en kennis maken?
De student gaat mee in het proces van een beginnende onderneming. Van de keuze van leveranciers tot uitzoeken van meubilair. Ook het bedenken en uitwerken van een spijs en dranken kaart. Je ziet in deze stage wat het allemaal inhoud om een horeca zaak te starten. Ook het bedenken van kleine activiteiten en het in kaart brengen van de gasten. Het bedenken van een media offensief en deze uitwerken. Kortom een unieke kans om een stage te kunnen lopen in een bedrijf dat eigenlijk nog geen tafels/stoelen heeft staan. Van A tot Z
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, de wil om te leren, durf! Kom maar op met jouw ideeën!
Wat biedt het bedrijf?
Een kans om "in de keuken" te kijken van een startende onderneming en daarbij deel van uit mogen maken. Verantwoordelijkheden krijgen en zelf ontwikkelde onderdelen echt te mogen gaan uitvoeren. Je leert wat gastvrijheid is en gaat hiermee aan de gang. ik zelf ben lang docent geweest en weet dus als geen ander wat je nodig hebt en kan je dat ook bieden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat