Manager / ondernemer horeca

IJzeren Man Groep BV. Leidinggevende horeca, manager ondernemer horeca Strandhuys Vught

Stroomt het horecabloed door jouw aderen? Bij IJM bieden we dé plek om jouw horeca- en leidinggevendeskills verder te ontwikkelen. Zodra je het bedrijf hebt leren kennen, wordt je door de bedrijfsleider opgeleid tot dag verantwoordelijke, supervisor. Jij gaat de dagplanning maken en zorgt dat iedereen op de juiste plek staat. Je werkt mee op de vloer maar tegelijkertijd zorg jij ervoor dat jouw team om beurten van pauze kan genieten. Je bent het aanspreekpunt voor gasten als zij ergens vragen over hebben en jij communiceert met de keuken. Na afloop van de dienst wordt er vaak gezamenlijk een borrel gedronken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar studenten waarvan de tweede naam horeca is. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen. Je staat open voor feedback en weet deze ook in de praktijk toe te passen.

Wat biedt het bedrijf?

WAAROM WERKEN BIJ IJM? Samen werken op een unieke plek waar ook nog eens de tofste evenementen worden georganiseerd maakt werken bij IJM extra uitdagend! Het is dé mogelijkheid om met je (nieuwe) vrienden samen kei hard te werken. We verwachten van alle collega’s veel eigen verantwoordelijkheid en een constante zorg en inzet voor kwaliteit en service. We leiden je op tot een ware IJM professional waar je een leven lang plezier van hebt, maar zorgen ook voor ontspannen momenten met de collega’s. Daar zetten we uiteraard wel iets tegenover. Verder krijg je bij ons onder andere: ? De gezelligste sluitborrels en personeelsfeesten ? Gratis toegang tot het IJM Strandbad ? Passend salaris | hoger dan conform horeca/recreatie CAO ? 25% personeelskorting ? Persoonlijke aandacht en begeleiding ? Diverse trainingen en cursussen voor groei en ontwikkeling ? Werken in kleine, hechte teams waarin plezier en enthousiasme voorop staan! Check ook onze werken.bij IJM Facebook & Insta

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder